tube100.me tube200.me porn700.me blueporn.me porn10.me porncf.me porn900.me silverporn.me porn40.me roxporn.me

Flemming Staub har været EDM specialist i over 25 år

EDM specialisten fortæller

Det er et privilegium at samarbejde på en så positiv måde med vores team og vores kunder.

I vores branche og i det arbejde vi udfører hos Uni-Technology, er en specialist ikke en ualmindelig funktion i de processer og løsninger, vi leverer. Funktionen i sig selv er ikke det, der gør dette job specielt - vi har et ansvar over for vores arbejdsplads og vores kunder, hvilket betyder, at vi også har et tæt samarbejde.

Forskellige brancher med forskellige krav

Vores kunder kommer fra mange forskellige brancher med mange forskellige krav, synspunkter og perspektiver. Variationen af opgaver er derfor stor. Det gælder om at være fleksibel og være opmærksom på detaljerne - ingen dage er ens.

Når ingeniører, designere, værktøjsmagere og EDM specialister, som mig selv, skal samarbejde, er det vigtigt, at vi holder os til række kvalitetsstandarder i alle aspekter af vores arbejde. Hos Uni-Technology er vores rolle er at holde et skarpt øje med alle detaljer - fra de mest simple til de meget komplekse.

Kvalitetssikring

Hos Uni-Technology er der fokus på kvalitetssikring fra start til slut. Derfor opfordres vi også til at finde løsninger på problemer ved diskutere det med vores kolleger, hvis vi ikke selv kan nå frem til målet. På denne måde hjælper vi hinanden med at levere de bedste resultater og produkter til vores kunder.

En EDM (Electrical discharge machine) specialist er typisk ansvarlige for at udføre G-kodeprogrammering for at køre kablede EDM-maskiner samt opsætning og betjening af disse enheder.

For mine kolleger og mig selv er det en givende følelse og et privilegium at samarbejde på en så positiv måde med vores team og vores kunder. Det er et plus, der gør det nemt at gå den ekstra kilometer, når en kunde har brug for vores hjælp.

TOP