Værktøjsfremstilling

Fremstilling af værktøjer

prototype- og værktøjsfremstilling til alle industrier 

Skal du have udviklet, designet, konstrueret og produceret selv teknisk krævende værktøjer, sprøjtestøbeforme, finmekanik og prototyper, så er vi din innovative specialist i værktøjsfremstilling.

Vi går ikke af vejen for selv de sværeste og mest komplicerede udfordringer.

Vores erfarne værktøjsmagere udvikler og producerer præcise værktøjer i høj kvalitet, som sikrer høj oppetid og lang levetid.

Problemløsning

Vi tager altid mod en udfordring, så har du meget komplicerede emner, finder vi en løsning og producerer den på vores produktionsanlæg med tolerancer helt ned til nogle få my.

Ny teknologi

Vi investerer løbende i ny teknologi og maskiner for at kunne levere de mest optimale løsninger, ligesom vi løbende vedligeholder vores kompetencer og specialer. Så uanset dine krav, finder vi den bedste løsning.

Vi er din sparringspartner hele vejen fra idé til produktion.

Service og veldigehold

Trænger dine værktøjer til service og vedligehold, justering eller opgradering, så klarer vi også det – uanset om vi har produceret værktøjet eller ej.

Kvalitetskontrol

Projekter, som er færdiggjort hos Uni-Technology, bliver løbende kontrolleret gennem opmåling og inspektioner. Klik på knappen her under for at læse mere. 

Kontakt os!

Vi hjælper dig med at skabe løsninger, der forbedrer din virksomhed.

Salg, udvikling og produktion

Vi tilbyder: