3D-print

3D print af produkter og prototyper

Kom med dit projekt eller produktdesign og lad os hjælpe dig med at forme og fuldende det med 3D-print

3D-print – eller Additive Manufacturing (AM) – er nu så udviklet, at det kan indgå direkte i industriel fremstilling, i produktion af små serier eller til at lave hurtigere prototyper.

Vi er din sparringspartner hele vejen fra idé til produktion. Vi tilbyder dig en smart, fleksibel og hurtig produktion af 3D-printede prototyper, nulserier og færdige emner klar til brug.

Klik her og se nogle af de innovative 3D print løsninger, vi har lavet. 

Teknologi
Vi anvender 3D-teknologien FDM (Fused Deposition Modeling), som giver flere muligheder for at skabe innovativ produktudvikling, design, prototyper samt mulighed for at teste de fremstillede løsninger og reservedele.

Byggevolumen
Vi kan håndtere 3D print projekter med byggevolumen op til 355 x 254 x 355 mm.

Materialer
Vores FDM 3D-printer skaber emner i holdbar termoplast. Vi anvender flere forskellige materialer:

ABS-M30
Er en meget holdbar thermoplastisk polymer, som kan genbruges mange gange uden at miste sine egenskaber. Det er et ideelt materiale til holdbare konceptmodeller, funktionelle prototyper, produktionsværktøjer og slutprodukter.

Det er et meget stærkt letvægtsmateriale, som samtidig giver god beskyttelse mod bl.a. lave temperaturer og kemiske påvirkninger.

ABS-ESD7
Er baseret på ABS-M30. Det er ideelt til komponenter, hvor alle former for elektrisk afskærmning er nødvendige, da det har antistatiske egenskaber, der leder statisk elektricitet bort.

ABS-ESD7 egner sig også godt til fixturer og opspændingsværktøjer til fx montering af komponenter i elektronikindustrien.

ABS-CF10
Er et materiale med overlegen styrke og stivhed, da det indeholder 10% kulfiber. Det er 15% stærkere og 50% stivere end almindelig ABS.

Det gør det velegnet til fremstilling af fixturer, funktionelle prototyper og slutprodukter til blandt andet forbruger-, fly- og bilindustrien.

PC-ABS
Har høj styrke og slagfasthed og er dermed ideelt til fremstilling af fx industrielt udstyr.

Det anbefales til emner, som kræver styrke, og som skal funktionstestes i hårde miljøer.

ASA
Er et UV-stabilt materiale, og er derfor det oplagte valg til emner som skal anvendes i udendørsmiljøer. Det minder om ABS, men giver et andet visuelt udtryk, pga. den matte overflade.

Materialet er både stærkt og fleksibelt og fås i mange farver.

PLA
Eer et materiale med høj trækstyrke og hårdhed. Det findes i transparente farver som passer til designverificering af f.eks. baglygter og blinklys.

TPU 92A
Er en fleksibel og stærk elastomer, som også er meget modstandsdygtighed overfor slitage. Hårdheden er ShoreA 92 og en brudforlængelse på over 500%.

TPU 92A er anvendeligt indenfor f.eks. fleksible slanger, rør, luftkanaler, og hvor vibrationsdæmpere forekommer.

Diran 410MF07
Er en Nylon 6.6-baseret termoplast med stor slidstyrke, høj sejhed og slagfasthed. Meget velegnet til fremstilling af fixturer samt andre værktøjsapplikationer.

Vi samarbejder med PROTECH om vores 3D print løsninger.

Kontakt os!

Vi hjælper dig med at skabe løsninger, der forbedrer din virksomhed.

Salg, udvikling og produktion

3D prototype sikrede studerende topkarakter

Mødet mellem Christian og Uni-Technology var en succes for begge parter

Christian studerede på IBA, hvor han læste Entreprenørskab og design. Uddannelsen arbejder med idégenerering, idéproces, research og prototyping. Studiet lærer altså de studerende, hvordan de får deres idéer ud i den virkelige verden.