Samarbejde

Det er let at samarbejde med Uni-Technology

Vi hjælper dig med at skabe løsninger, der forbedrer din virksomhed

Når du vælger at samarbejde med Uni-Technology, er der styr på processerne og kommunikationen. Vi arbejder efter processen nedenfor. Den sikrer, at vi altid kommer i mål med et godt resultat.

Let at samarbejde med

Forespørgsel og afklaring

Hos os får du professionel rådgivning om værktøjsdesign, materialevalg, konstruktion og produktion.

Når vi modtager din forespørgsel, vil vi altid spørge ind til dit behov. Vi skal være sikre på, at vi har forstået opgaven korrekt, så vi kan levere et perfekt produkt til dig.

Ofte er der behov for udviklings- og/eller konstruktionsarbejde for at optimere enten selve emnet eller emnets performance, når det tages i brug.

Tilbud og ordrebekræftelse

Når alt er specificeret korrekt, laver vi et tilbud til dig. Tilbuddet beskriver produktet, den aftalte leveringstid, prisen samt leverings- og betalingsbetingelser.

Når du har accepteret tilbuddet, modtager du en ordrebekræftelse.

Konstruktion

I vores konstruktionsafdeling kan vi konstruere dit emne helt fra bunden, eller vi kan lave ændringer og justeringer efter behov.

Når konstruktionen er godkendt, går vi i gang med at producere.

Produktion

Produktionen foregår fortrinsvis på vores egne værksteder i Danmark. Enkelte operationer som fx hærdning og polering sker i samarbejde med vores netværk af specialiserede underleverandører.

trådgnistmaskine

Vi har løbende udskiftet og moderniseret maskinparken, så vi i dag har en produktion med ultranøjagtige og tidssvarende maskiner, der kan producere forme til de mest krævende kunder og med de snævrest opnåelige tolerancer.

Vi har en stab af højtuddannede og erfarne teknikere, som sikrer, at maskinerne yder deres optimale i alle projekter.

Kvalitetskontrol

Kvalitetskontrol og præcision er helt afgørende for, at de produkter du producerer, overholder alle specifikationer og tolerancer. Selv de mindste afvigelser kan have afgørende betydning for dit slutprodukt eller de produkter, du skal levere videre til dine kunder.

Derfor bliver alle projekter, som er færdiggjort hos Uni-Technology løbende kontrolleret op imod de godkendte specifikationer gennem opmåling og inspektioner, så vi kan levere et perfekt emne til dig til tiden. Detaljer og beskrivelser bliver leveret i udførlige målerapporter.

Vi anvender avanceret måleudstyr og teknologi fra Zeiss. Vi udfører vores kontrolarbejde i temperaturstyret målerum, som sikrer, at målingerne er korrekte og at alle specifikationer er overholdt.

Levering

Vi leverer gerne din ordre i vores egen bil direkte til dig, så vi undgår forsinkelser og skader. Det sikrer, at du får et perfekt værktøj bragt direkte til dig uden ekstratid til transport.

Fleksibilitet

Verden er foranderlig, og ofte er det nødvendigt at være fleksibel. Vores fleksibilitet kender ingen grænser. Vi går gerne den ekstra mil for dig for at sikre, at dine behov og forventninger bliver mødt.

Ud over at være en innovativ værktøjsproducent tilbyder vi også 3D-præcisionsmåling, 3D-print samt service og vedligehold af dine værktøjer – både her i huset og hos dig.

Kontakt os!

Vi hjælper dig med at skabe løsninger, der forbedrer din virksomhed.

Salg, udvikling og produktion