Uni-Technology A/S overtager aktiviteterne i Stensved Formværktøj ApS

Pressemeddelelse

Den vejlensiske værktøjsproducent Uni-Technology A/S har gennem det nyetablerede datterselskab Uni-Technology Stensved A/S overtaget aktiviteterne i Stensved Formværktøj ApS.

Uni-Technology Stensved A/S har 17 medarbejdere, der leverer formværktøj til medicinalindustrien og flere andre industrier.

Siden starten for godt 50 år siden er der blevet lagt stor vægt på kvalitet og grundighed, ligesom de altid er opdaterede med de nyeste teknologier, så man kan levere de bedste løsninger til kunderne.

Uni-Technology Stensved A/S ligger i Stensved øst for Vordingborg
Uni-Technology Stensved A/S ligger i Stensved øst for Vordingborg

”De 2 virksomheder matcher hinanden fantastisk. Selv om vi fokuserer på forskellige kundesegmenter, supplerer vi hinanden teknologisk og produktionsmæssigt. Vores kunder får nu adgang til to teams af kompetente medarbejdere og en maskinpark, der kan løfte endnu flere opgaver. Jeg glæder mig til at se, hvordan vi i fællesskab kan udvikle de 2 virksomheder, så vi kan servicere vores kunder endnu bedre i fremtiden”, siger Kenneth Westergaard Andersen, ejer og administrerende direktør i Uni-Technology A/S.

Administrerende direktør Uni-Technology A/S Kenneth Westergaard Andersen
Administrerende direktør Uni-Technology A/S Kenneth Westergaard Andersen
gnistafdeling
Uni-Technology A/S råder udover en slibe- og fræseafdeling også over en moderne tråd- og sænkgnistafdeling.

De to virksomheder forbliver selvstændige forretningsenheder. Alle medarbejdere fortsætter i deres stillinger, og der er planer om nye ansættelser både i Vejle og i Stensved for at imødegå efterspørgslen og leve op til kundernes ønsker og forventninger.

Morten Lind Gregersen, som er den ene af de to tidligere ejere, fortsætter som administrerende direktør i Uni-Technology Stensved A/S. Den anden tidligere ejer Bjarne Bo Hilt forlader virksomheden.

”Jeg vil gerne sige min partner gennem mange år, Bjarne Bo Hilt, mange tak for godt samarbejde. Vi har været på udkig efter en partner, der kan udvikle vores virksomhed yderligere, og det fandt vi i Uni-Technology A/S. Tilsammen dækker vi nu hele Danmark, ligesom vi står stærkere i forhold til udenlandske kunder. Jeg er sikker på, at vi med dette set-up kan skabe endnu mere værdi for vores kunder. Samtidig er Uni-Technology A/S startet på den grønne omstilling, og her glæder vi os til at drage fordel af deres kompetencer og erfaringer”, siger Morten Lind Gregersen.

Administrerende direktør Uni-Technology Stensved A/S Morten Lind Gregersen
Administrerende direktør Uni-Technology Stensved A/S Morten Lind Gregersen
Uni-Technology Stensved A/S bearbejdningscenter
Uni-Technology Stensved A/S råder over en række moderne bearbejdningscentre.

For yderligere information:

Kenneth Westergaard Andersen
Ejer & administrerende direktør, Uni-Technology A/S
Tlf.: 3134 8682
Mail: kw@kwcon.dk

Klik på links i bunden af siden og følg vores rejse på de sociale medier.

Kontakt os og lad os sætte din ide i produktion

Salg, udvikling og produktion

Klimaklar produktionsvirksomhed

Lignende cases og nyheder